-Publicitate-

O postare făcută pe pagina sa de Facebook de secretarul de stat Ovidiu Burdușa, șeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni (DRP), i-a trezit la viață pe subalternii lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. Pe 9 mai, Ovidiu Burdușa a anunțat că a început o campanie de informare pentru românii care pleacă în străinătate și s-a deplasat la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac. La comentariile de la această postare, nu toate favorabile, au ținut să se remarce și doi angajați ai Consiliului Județean: vicepreședintele Dănuț Cristian și Mihai Cîrjan, inspector superior în cadrul instituției.

Dănuț Cristian a rămas în limitele normalității, chiar dacă el și Ovidiu Burdușa s-au acuzat de manipulare. În schimb, Mihai Cîrjan a avut un limbaj plin de insulte la adresa lui Ovidiu Burdușa, dar și a altei persoane care comenta, culmea, nefavorabil la postarea făcută de secretarul de stat.

Iată câteva exemple din limbajul inspectorului superior din cadrul CJ:

”Al dracu curcubeu … fix galben ați ales … haina statului nu trebuie să aibă culoarea politică … nenorociților! În momentul în care ai fost numit într-o funcție de autoritate publică … nu mai reprezinți partidul jeg ordinar!”.

”ești praf gălbejitule”

Acesta a jignit și o altă persoană, care a amintit de faptul că Marcel Ciolacu, președintele PSD, era cât pe ce să leșine în cadrul unei conferințe de presă.

”cu ce ai greșit … nu știu … și urâtă și proastă și grasă”.

Întrebat de Ovidiu Burdușa cum își permite un asemenea limbaj, angajatul CJ a spus că își permite pentru că este ”un om liber”.

COMENTEAZĂ LA ACEST ARTICOL
-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani