Alegeri pentru o nouă conducere la Colegiul Medicilor Stomatologi Vrancea

0
-Publicitate-

Colegiul Medicilor Stomatologilor, filiala Vrancea,  își va alege o nouă conducere în luna noiembrie. Alegerile au loc în toată țara, iar după  ce se vor stabili forurile de conducere la nivel de județe, vor fi organizate alegeri și pentru conducerea centrală a Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

Potrivit calendarului alegerilor, în perioada 11 – 12 noiembrie se vor depune candidaturile pentru funcțiile eligibile din cadrul consiliului colegiului teritorial și al Adunării generale naționale. Termenul final de comunicare a admiterii sau respingerii candidaturii este 12 noiembrie, respectiv 13 noiembrie. Pe 18 noiembrie se vor publica listele finale cu candidaturile depuse.

 Pe 21 noiembrie vor avea loc alegerile pentru Consiliul Colegiului Medicilor Stomatologi, filiala Vrancea, iar în cazul în care va fi nevoie de un al doilea tur, acesta va fi organizat pe 23 noiembrie. Candidatul cu cele mai multe voturi va fi ales președinte al Colegiului. În actualul mandat, Colegiul Medicilor Stomatologi Vrancea a fost condus de stomatologul Florinel Iacob.

Depunerea candidaturilor și desfășurarea alegerilor pentru funcțiile din Biroul executiv vor avea loc pe 27, 28 și 29 noiembrie. Tot atunci se vor desemna și delegații care vor vota conducerea națională la alegerile stabilite pentru data 7 decembrie.

-Publicitate-