Amenzi de 320.000 lei date de polițiști în minivacanța de Ziua Națională

0
-Publicitate-

Polițiștii vrânceni au dat, în minivacanța din perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, peste 600 de sancțiuni contravențională, în valoare totală de aproximativ 320.000 lei. Aceștia au intervenit la 159 de solicitări din care 130 au fost sesizate prin 112.

”Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut  35  de permise de conducere, dintre acestea 21 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar  12 pentru alte abateri la regimul rutier.

 De asemenea, au fost reținute 27  certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și  2  infracțiuni la regimul rutier”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

De asemenea, pe 2 și 3 decembrie, polițiștii au acționat în zona barurilor și a cluburilor din două orașe și șase comune, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

-Publicitate-