-Publicitate-

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus au început luni, 26 aprilie, iar persoanele interesate să își schimbe mașinile vechi cu unele noi pot merge la firmele autorizate pentru demararea formalităților. Pentru obținerea bonificațiilor financiare, firma Sipo Tehnkar se ocupă de tot ceea ce înseamnă preluarea mașinilor vechi și întocmirea documentației necesare.

Programul Rabla Clasic va avea un buget total de 440 de milioane de lei, cu 35 de milioane de lei mai mult decât în 2020, ceea ce va permite achiziţionarea a peste 55.000 de autovehicule noi, mai puţin poluante. Prima de casare a crescut de la de la 6.500 de lei la 7.500 de lei, ecobonusul pentru tehnologia hibrid de la 2.500 de lei la 3.000 de lei, iar  ecobonusul GNC/GPL/emisii sub 96 de grame CO2/km – de la 1.000 de lei la 1.500 de lei.

Suma maximă ce va putea fi decontată din costurile unei maşini noi prin “Rabla Clasic” poate ajunge la aproximativ 2.250 de euro, în condiţiile în care ecobonusurile pot fi combinate între ele şi adăugate la prima de casare.

De asemenea, valabilitatea notei de înscriere în cadrul Programului “Rabla Clasic” a fost extinsă la 150 de zile de la data emiterii, timp în care beneficiarii vor derula toate procedurile specifice de achiziţie a autoturismului nou.

“O altă modificare vizează posibilitatea ca primele de casare să fie transferate între toate tipurile de persoane fizice sau juridice. Această schimbare va permite accesarea programului şi de către cei care nu au o maşină veche de casat. De asemenea, a fost introdusă interdicţia de înstrăinare a autovehiculelor nou-achiziţionate în cadrul programului, precum şi obligativitatea restituirii finanţării în cazul nerespectării acestei interdicţii”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Programul ”Rabla Plus” are un buget de 400 de milioane de lei, dublu faţă de anul anterior. Prima pentru mașinile electrice este de 10.000 de euro pentru “full electric” şi circa 4.500 de euro pentru maşini hibride plug-in, dar nu mai mult de 50% din valoarea autovehiculului nou. Cei care vor dori să renunţe la o maşină veche, poluantă, şi să achiziţioneze un autovehicul electric vor beneficia atât de prima de casare acordată prin Programul “Rabla Clasic”, în valoare de 7.500 de lei, cât şi de ecotichetul alocat în cadrul Programului “Rabla Plus”.

Valabilitatea Notei de înscriere în cadrul Programului “Rabla Plus” a fost extinsă la 240 de zile de la data emiterii, timp în care beneficiarii vor derula toate procedurile specifice de achiziţie a autoturismului no

Firma Sipo Tehnokar preia în cele mai bune condiții mașinile vechi

Firma Sipo Tehnokar SRL asigură cele mai bune condiții de colectare a mașinilor vechi, precum și de realizare a documentației necesare. Dosarul întocmit la firmă este esențial în derularea programului, pentru că acesta cuprinde documentele pentru casarea mașinilor vechi și pe baza cărora se acordă sumele prevăzute în programele Rabla Clasic și Rabla Plus.

”Firma noastră se ocupă de formalitățile necesare pentru obținerea primelor și/sau ecotichetelor, de la preluarea autoturismelor și transportul gratuit al acestora, până la realizarea documentației necesare pentru a beneficia de sumele acordate în cadrul celor două programe. Clienții au parte de servicii complete și profesioniste la Sipo Tehnokar SRL, astfel încât procesul de achiziționare a unor autoturisme noi să se deruleze cu ușurință”, a declarat Silviu Popa, administrator al firmei Sipo Tehnokar SRL.

Sediul firmei Sipo Tehnokar SRL se află între localitățile Garoafa și Bizighești, pe partea dreaptă pe sensul de deplasare dinspre Focșani. Reprezentanții societății pot fi contactați la numerele de telefon 0744.989.616 și 0754.873.831. Informații suplimentare și noutăți despre Programul Rabla  pot fi obținute de pe site-ul www.dezromania.ro sau de pe pagina de Facebook a societății, www.facebook.com/dezromania.

COMENTEAZĂ LA ACEST ARTICOL
-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani