Beneficiarii Serviciului de Asistență Comunitară din orașul Mărășești au sărbătorit Ziua Înălțării cu o vizită la Mausoleul Eroilor Mărășești

0
-Publicitate-

Beneficiarii Serviciului de Asistență Comunitară din Mărășești au avut privilegiul de a marca Ziua Înălțării printr-o vizită la Mausoleul Eroilor Mărășești. In cadrul Programului de Interes Național “Servicii sociale de asistență comunitară pentru persoanele vârstnice”, Asociația Voluntariat pentru Viața, a adus împreună seniorii din Mărășești, ce au avut astfel oportunitatea de a participa la un spectacol de muzică și marșuri patriotice, oferite de grupul Glasul Străbunilor din localitatea Jijila, județul Tulcea, și de corul de copii Moderato, tot din aceeași localitate. Spectacolul de muzică patriotică a creat o atmosferă emoționantă, în care beneficiarii Serviciului de Asistență Comunitară și-au putut exprima dragostea și respectul pentru țară.

Grupul Glasul Străbunilor din Jijila a încântat publicul cu interpretări pline de pasiune ale cântecelor patriotice, aducând în prim-plan valorile și istoria neamului românesc. Marșurile patriotice au  înviorat atmosfera, iar beneficiarii au avut ocazia să se alăture în cânt, manifestându-și astfel mândria pentru țară.

Corul de copii Moderato din aceeași localitate a impresionat prin talentul și inocența lor. Vocea pură a copiilor a întregit atmosfera solemnă și a adus un strop de bucurie în inimile tuturor participanților. După spectacol, grupul a vizitat Mausoleul Eroilor Mărășești și muzeul aferent. Domnul Mircea Balica, ghid experimentat, a oferit informații prețioase despre importanța și semnificația acestui loc de comemorare. Participanții au putut afla mai multe despre eroii care și-au dat viața pentru țară și despre istoria evenimentelor care au avut loc în lupta de la Mărășești.

Evenimentul a fost un prilej de reflecție și recunoștință față de cei care și-au jertfit viața pentru libertate și independență. Această experiență a avut un impact puternic asupra beneficiarilor, oferindu-le nu doar ocazia de a se bucura de un moment artistic deosebit, ci și de a înțelege și aprecia mai profund istoria și moștenirea culturală a României. Prin vizitarea Mausoleului Eroilor Mărășești și a muzeului, ei au fost martorii trecutului eroic al națiunii și au rememorat faptele despre sacrificiul și curajul celor care s-au luptat în primul Război Mondial pe frontul de la Mărășești.

Multumim participantilor si îi așteptăm cu drag și bucurie la următoarele evenimente organizate de asociația Voluntariat Pentru Viață.

(SURSA Comunicat de presă Asociația Voluntariat pentru Viață)

-Publicitate-