Centrul Cultural Vrancea organizează Concursul „De la Psalmi și Icoane la Sfânta Scriptură și Muzică Sacră”, Ediţia a XXIV-a

0
-Publicitate-

Consiliul Judeţean Vrancea, prin Centrul Cultural Vrancea,  în parteneriat cu Protoieria Focșani I și Protoieria Focșani II din Focșani, organizează Concursul „De la Psalmi și Icoane la Sfânta Scriptură și Muzică Sacră”, Secțiunea Artă tradițională, Ediţia a XXIV-a, și Secțiunea Muzică sacră, ediția a XIV-a, 2023.

Evenimentul va avea loc marți, 11 aprilie 2023, ora 11.00, la Galeriile de Artă din Focșani.

Protoieriile Focșani I și Focșani II vor oferi două premii speciale, acordate pentru cele două secţiuni: „Artă tradiţională”  şi „Muzică sacră”.

„Concurenţii sunt așteptați să se înscrie la sediul Centrului Cultural Vrancea, str. Mitropolit Varlaam, nr. 48 bis sau pe adresa de mail centrulculturalvrancea@gmail.com. Regulamentul și fișa de participare le puteți descărca de pe site-ul instituției sau din pagina de Facebook a instituției Centrul Cultural Vrancea. Înscrierile se fac până la data de 6 aprilie 2023. Vă așteptăm cu drag!”, au anunțat reprezentanții Centrului Cultural Vrancea.

-Publicitate-