Comuna Bolotești a cunoscut o modernizare rapidă cu liberalul Fănică Popa în funcția de primar

0
70

Sub mandatul edilului liberal Fănică Popa, al doilea consecutiv de la alegerile din 2016, comuna Bolotești s-a modernizat rapid. Succesul implementării numeroaselor proiecte care au adus beneficii semnificative comunității a fost rodul unui efort susținut, din partea unei administrații liberale dedicate unui principiu clar: dezvoltare.

De la educație la infrastructură rutieră și de la modernizarea Căminului Cultural la investițiile în iluminatul public și siguranța cetățenilor, fiecare domeniu a fost abordat cu atenție și determinare.

Pe parcursul mandatelor sale, eforturile s-au concentrat nu doar pe realizarea proiectelor majore, ci și pe îmbunătățirea detaliilor care aduc un real impact în viața de zi cu zi a locuitorilor. De la asigurarea unor drumuri moderne și a unui sistem de supraveghere video la construirea de locuri de joacă și facilitarea accesului la apă, fiecare inițiativă a fost menită să contribuie la bunăstarea și confortul cetățenilor.

Investițiile realizate de primărie din 2017 până în prezent sunt nenumărate:

* Modernizare drumuri locale: 9,2 km cu fonduri nerambursabile

* Renovare și dotare Cămin Cultural Bolotești cu fonduri nerambursabile

* Reabilitare și dotare Piața Găgești cu fonduri nerambursabile

* Cadastrarea gratuită a terenurilor din intravilanul și extravilanul satelor Putna și Ivăncești

* Construcție țarcuri pentru cirezile de animale în două locații din satul Găgești, cu finanțare din bugetul local

* Reabilitare Școală Ivăncești, extinderea și reabilitarea Școlii Găgești, amenajare curte și construcție împrejmuire Scoală Găgești, reabilitare și dotare Grădinița Bolotești, construire sală de sport școlară cu toate dotările necesare, precum și construirea și amenajarea unor locuri de joacă pentru copii în satele Ivăncești, Putna, Găgești și Vitănești

* Asfaltare drumuri locale pe o lungime de 3,5 km (finanțare buget local) și modernizare/ asfaltare drumuri locale pe o lungime de 9,6 km, cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării

*Achiziții de mașini și utilaje (de pompieri, buldoexcavator nou, utilaj deszăpezire și autogreder, autovehicule prin donație: microbuz, Dacia Logan și Opel)

* mobilier pentru Școala Găgești, echipamente digitale (table inteligente, PC și mobilier, laborator de chimie și de informatică de ultimă generație) în școli și grădinițe

* modernizarea Căminului Cultural din Bolotești, care a primit numele lui Vasile Țiroiu și încă multe alte proiecte, toate compun tabloul general al unei administrații liberale de succes.

Cu o serie impresionantă de realizări în spate, Fănică Popa se profilează ca un candidat ideal pentru un nou mandat la primărie. Experiența sa vastă în gestionarea afacerilor publice și angajamentul demonstrat față de dezvoltarea comunității îl recomandă ca fiind cel mai potrivit lider pentru viitorul comunei. Votul din 9 iunie îl va găsi pregătit să continue munca începută și să aducă noi inițiative și proiecte care să ducă localitatea Bolotești spre o nouă etapă de dezvoltare.

„În calitate de primar, alături de colegii din cadrul Primăriei Bolotești, am încercat și sper că am reușit să ne desfășurăm activitatea cu profesionalism, în interesul locuitorilor comunei. Ne dorim, în același timp, să fim o administrație apropiată de oameni, pentru că trebuie să fim cu toții parte a demersurilor pentru modernizarea comunei. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și sper că ne veți fi alături și pe viitor”, este mesajul candidatului la un nou mandat de primar al comunei Bolotești, Fănică Popa.

Lista consilierilor locali propuși de PNL pentru Consiliul Local al comunei Bolotești: Popa Fănică, Corozanu Romică, Diaconescu Vasile-Cristinel, Rusu Mihai, Hîrboca Pavel, Ușurelu Costel, Banu Ion, Buchidău Daniel, Zlota Gheorghe, Lățcan Valentin, Tudorachi Melania, Moisă Gheorghe, Cernea Paul Dumitrache, Mereoiu Cosmin, Corozanu Florentina, Poiană Nicușor, Titire Mihail.

 

(Realizat de SC Mab Cons Media SRL  la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)