Consiliul Local Focșani se întrunește în ședință pe 28 noiembrie

0
-Publicitate-

Consiliul Local Focșani a fost convocat în ședință ordinară pe 28 noiembrie. Pe ordinea de zi au fost incluse 22 de proiecte de hotărâri, din care unele vor provoca cu siguranță dispute între putere și opoziție.  Trei proiecte se referă la ”Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009 – 2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterea eficienței energetice – Etapa a III-a”. Un alt proiect are ca obiect rectificarea bugetului municipiului.

Situația ENET va ajunge în atenția Consiliul Local, deoarece primarul Cristi Misăilă propune completarea hotărârii CL nr. 467/2019 ”privind acordarea mandatului special reprezentantului Consiliului local al municipiului Focșani în Adunarea generală a Acționarilor la ENET SA Focșani, în vederea desemnării în Adunarea Generală a Acționarilor, a administratorului special al Societății ENET SA Focșani, în cadrul procedurii de insolvență”.

Primăria Focșani vrea să îi premieze cu suma de 139.300 lei pe sportivii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la întrecerile din anul 2019. De asemenea, pentru premierea sportivilor participanți la Competiția de karate SKDUN – Cupa Satori 2019, ce va avea loc în perioada 29-30 noiembrie 2019, se propune alocarea sumei de 12.600 lei.

-Publicitate-