În urmă cu aproape două ore s-a terminat partida din Polivalentă, dintre echipa noastră și Steaua București. Focsanenii s-au prezentat la partida cu un lot pur și simplu decimat de accidentări, lista indisponibililor parcă fiind fără sfârșit: Ragea, Hrimiuc, Eros, Miroiu, Pătru, Rață și Mocanu incomplet refacuti. În aceste condiții, la care adăugăm și lipsa suporterilor din tribune, era foarte greu de răsturnat bălanța forțelor din teren.

Cu steliști obișnuiți să joace în aceste condiții, fără public în tribune, după cum recunoștea și Sandu Iacob, actualul antrenor al bucureștenilor, la interviul de după partida, meciul a curs într-o singură direcție, scorul final fiind 27-20 pentru steliști. Până la finalul sezonului regulat mai sunt doar 3 partide, băieții noștri urmând ca teoretic să se deplaseze la Baia Mare pentru partida de duminică aceasta.

Sperăm însă că și Federația Română de Handbal va lua decizia absolut firească, anticipată și așteptată de toată lumea, aceea de a întrerupe campionatul național. Vom vedea ce se va întâmpla.