CSM Focșani 2007 – Oțelul Galați devansat datorită alegerilor prezidențiale. Se joacă fără galerie, supărată pe consilierul Istrate!

0
-Publicitate-

Federația Română de Fotbal a decis să devanseze etapa de liga a trei programată la finalul săptămânii viitoare. Astfel, meciul dintre CSM Focșani 2007 și Oțelul Galați se va juca vineri 8 noiembrie, de la ora 14.00, cu o zi mai devreme decât era programat inițial.

”Etapa de Liga a 3-a care era programată în data de 9 noiembrie se va dispute pe 8 noiembrie, ca urmare a alegerilor prezidenţiale şi a faptului că foarte multe dintre stadioanele de Liga a 3-a vor găzdui spaţii pentru procesul electoral”, este comunicatul FRF după ședința Comitetului Executiv.

Echipa focșăneană nu se va bucura de sprijinul galeriei. Fanii au anunțat că nu vor mai încuraja echipa până când de la echipă va pleca consilierul Victor Istrate, considerat vinovat de fani de situația echipei.

”Începând de azi anunțăm că BRIGADA VRANCEA*PELUZA SUD FOCȘANI* nu mai există până când nu o să avem conducere care știe fotbal, nu rugby . Îl vrem pe Victor Istrate afară, până atunci, avem pauză. Am fost mințiți că promovăm și acum se dă vina pe foștii antrenori care își faceau treaba. Cu ei am reușit sa fim o echipă bună, era o echipa cu vrâncenii noștri,  nu cu jucători cu salariul 100 milioane, care dau gol doar din penalty și joacă doar la mișto doar pentru salariu”, au scris fanii pe facebook.

Până la meciul cu Oțelul, CSM Focșani joacă sâmbătă 2 noiembrie, de la ora 14.00, în deplasare, cu KSE Tg.Secuiesc.

-Publicitate-