Daruri pentru o familie din Coteşti, oferite de IPJ Vrancea

0
124

Pentru că promisiunea este sfântă și pentru că prietenii nu se uită niciodată, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea au trecut pragul casei unei familii din comuna Cotești, care în urmă cu un an trecea prin momente de nedorit.

Sâmbătă, 30 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cotești, împreună cu inspectorul de poliție Enache Paula, au vizitat din nou cei trei copii, a căror mamă a decedat în cursul lunii noiembrie 2018, în urma unui accident rutier.

Din bonurile donate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea în urma campaniei de donare de sânge din luna octombrie 2019 au fost cumpărate alimente, dulciuri, sucuri și jucării, cu speranţa că darurile oferite le vor aduce un strop de bucurie.

De asemenea, prin bunăvoința unei doamne cofetar din comuna Suraia, copiilor le-a fost oferit și un tort cu ocazia zilei onomastice.

Deși nu vor trece niciodată peste durerea pierderii mamei lor, copiii au învățat din nou să zâmbească și au avut de această dată toate motivele să o facă!

Polițiștii le-au cântat sărbătoriților ”La mulți ani!”, au povestit, au jucat chiar și câteva jocuri și au plecat astfel cu sufletele încărcate de căldura celor mai frumoase sentimente.

Un mic gest al nostru a fost în acea zi TOTUL pentru ei!