Deputatul Ion Ștefan are ca obiectiv schimbarea conducerii Consiliului Județean la alegerile din 2024

0
-Publicitate-

Forța Dreptei va colabora cu USR și PMP pentru alegerile de anul viitor. În ultima perioadă, există o colaborare la nivel parlamentar cu USR, pentru susținerea unor moțiunii și contestații la Curtea Constituțională.

”Este o colaborare foarte bună și așteptată de românii care își doresc o alternativă de dreapta la actuala guvernare socialistă. Cu USR avem o colaborare foarte bună la nivel parlamentar, pentru moțiuni de cenzură și contestații la Curtea Constituțională. De asemenea, colaborăm și cu PMP unde au aleși locali. Sunt convins că pe măsură ce ne vom apropia de anul 2024 vom găsi și formula de alianță politică”, a spus deputatul Ionel Dancă.

Deputatul Ion Ștefan a afirmat că un obiectiv în 2024 este schimbarea actualei conduceri a Consiliului Județean Vrancea, în frunte cu liberalul Cătălin Toma, pe care l-a susținut atunci când era în PNL.

”Suntem pregătiți să ne organizăm în așa fel încât în anul 2024 să schimbăm actuala conducere a Consiliului Județean Vrancea. Nu voi ezita să găsesc soluții pentru schimbarea președintelui Consiliului Județean, care s-a dovedit neputincios. Nu voi face niciun pact cu actualul președinte al Consiliului Județean, pentru că peste 60.000 de vrânceni și-au pus speranțele în el și el i-a trădat. Așa cum am luptat pentru înlăturarea lui Marian Oprișan, voi fi de două ori mai determinat să îl înlătur pe actualul președinte al Consiliului Județean, care a clacat mult prea repede”, spus Ion Ștefan în cadrul unei conferințe de presă.

-Publicitate-