Deputatul Ion Ștefan susține că Misăilă și PSD ”distrug fără oprire” Focșaniul

0
24

Deputatul PNL Ion Ștefan atrage atenția că în timpul reparațiilor fără oprire care se fac în Piața Unirii din Focșani muncitorii distrug și plăci bune. Mai exact, parlamentarul a descoperit că atunci au delimitat perimetrul de lucru, muncitorii au înfipt în paviment bucăți de fier beton.

Ce mai contează că fierul respectiv este bătut și în plăci bune, necrăpate, pe care le face praf și pulbere, oricum pavimentul de granit este înlocuit periodic, pe bani grei, ca în celebra poveste a construcției care se dărâmă peste noapte?! Costul de înlocuire a unei singure plăci sare de suta de euro! Numai în acest an, Direcția de Dezvoltare și Servicii Publice a ”îngropat” în Piața Unirii peste 150.000 lei!

 Mă întreb, oare responsabilii din Primărie nu trec chiar deloc prin Piața Unirii să vadă ”ingineria” mioritică prin care se distrug plăci de paviment într-o adevărată bătaie de joc? Chiar nu se poate delimita perimetrul în care se lucrează fără a se distruge ceea ce nu este crăpat?”, a declarat parlamentarul PNL, prin intermediul unui comunicat de presă.

Deputatul îl somează pe primarul Focșaniului să se autodenunțe la Parchet ”pentru distrugerea constantă a bunului public” și pentru că ”nu își îndeplinește atribuțiile de serviciu”, în contextul în care și el a fost subiectul unei plângeri din partea autorităților după ce a luat câteva bucăți de plăci sparte pentru a le prezenta într-o conferință de presă.