Două firme din Vrancea vor să repare Casa de cultură din Mărășești

0
10

Două firme din Vrancea s-au înscris la licitația organizată de Compania Națională de Investiții pentru proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Casei de cultură ”Emanoil Petruț” din Mărășești. Una dintre acestea este Marservice SRL, care are sediul în Pădureni, sat apărținător al orașului Mărășești, alături de o altă firmă ca terț. A doua firmă este Conbeta SA Golești, care s-a înscris la licitație împreună cu patru firme subcontractante.

Aceasta este a doua încercare de reabilitare a Casei de cultură din Mărășești. Compania Națională de Investiții a aprobat și demarat proiectul și în urma cu câțiva ani, însă firma care a câștigat licitație a cerut un preț foarte mic, nu a putut face lucrările, iar contractul a fost reziliat.

”Problema principală pe care o avem este Casa de cultură, care de degradează pe zi ce trece. Știm că este la licitație, dar dacă suma cu care se obține contractul este la jumătate atunci nu se face nimic, cum s-a întâmplat și prima dată”, a spus primarul din Mărășești, Valerică Chitic, la întâlnirea organizată la Consiliul Județean Vrancea cu primarii din Vrancea și reprezentanții Companiei Naționale de Investiții.  

Ofertele depuse de firmele participante sunt în faza de evaluare tehnică.