Echipa de fotbal se îndreaptă fără mari emoții spre play-off. Șase vrânceni au fost pe teren la victoria de la Limpeziș

0
-Publicitate-

Echipa de fotbal CSM Focșani a obținut o nouă victorie în deplasare și este la un pas de calificarea în play-off, acolo unde a absentat anul trecut. Cu 30 de puncte în clasamentul seriei a doua, CSM mai are nevoie de doar 4 puncte, pentru a merge în play-off, în cele șase meciuri rămase de disputat. Pare o simplă formalitate, iar accederea între primele patru înseamnă un prim obiectiv realizat, după ce anul trecut, echipa condusă de un antrenor adus pe blat la Focșani, a reușit contraperformanța de a juca în play-out. Situația din clasament arată că unii s-au grăbit să critice o echipă care are rezultate. Chiar dacă au existat și două rezultate mai puțin așteptate, iar numele adversarilor nu sunt cele mai relevante, este de neînțeles cum cei care ar trebui să fie lângă echipă s-au grăbit să critice și să amenințe cu oprirea finanțării. CSM Focșani a câștigat cu 5-0 meciul jucat sâmbătă,  în deplasare,  la Limpeziș. Este de remarcat că la meciul de sâmbătă au fost folosiți 6 jucători vrânceni,  Preda, Săpunaru, Oprea, Mazilu, Alex Dumitru și Negoiță.  Ultimul, chiar dacă vine din județul Galați este de mult asimilat ca fiind vrâncean, acesta fiind format la LPS Focșani de profesorii Alin Samoilă și Daniel Banică.

Golurile formației noastre au fost înscrise de Tchassem/23′ și 26′, Ciobanu/ 31′, Acasandrei/ 74′, D. Oprea/ 90’+2 – penalty.

CSM FOCȘANI 2007:
Preda – Negoiță, Acasandrei, Kristi Marku, Alex Dumitru, Jun Toba, Mazilu (D. Toader), Zaharia (Gorovei), Enache (Săpunaru), Ciobanu (cpt.) (Mihart), Tchassem (D. Oprea).
Rezerve neutilizate:
Păduraru – Riza, Pahonțu, Stroe.

Antrenor principal: Octavian Grigore
Antrenor secund: Adrian Senin
Asistent medical: Gabriel Bratu
Delegat: Gheorghe Căldare

Echipa noastră va juca etapa viitoare, a 13-a, vineri, 17 noiembrie, de la ora 14:00, pe Stadionul Milcovul din Focșani, în compania formației CS Viitorul Ianca.

Președintele executiv al secției fotbal a CSM Focșani 2007, Costel Lazăr, la finalul acestei partide:

,,A fost un meci desfășurat în niște condiții dificile având în vedere dimensiunile reduse ale terenului de joc, dar și calitatea suprafeței (denivelări, smocuri, duritate).
Băieții merită felicitați pentru angajament și seriozitatea cu care au tratat partida.
Am fost avertizat despre asprimea jocului echipei gazdă din alte partide, lucru care s-a întâmplat și împotriva echipei noastre.
Din păcate, adversarii au recurs la duritate și chiar loviri fără balon, care au fost sancționate cu cartonaș galben (doar).
Este clar că scorul reflectă diferența dintre cele două echipe, chiar și în condițiile descrise.
Păcat că pe finalul partidei fostul jucător focșănean (Ofori), care l-a accidentat pe Săpunaru în meciul tur (acesta stând în repaus o lună și jumătate), l-a accidentat foarte grav la genunchi pe Acasandrei, echipa noastră terminând jocul cu un om în minus.”

 

-Publicitate-