Elevii Centrului Cultural au fost premiați la Concursul Național de Pictură și Grafică

0
35

Consiliul Județean Vrancea, prin Centrul Cultural Vrancea, a participat cu elevii clasei Pictură din cadrul Școlii Populare de Artă, îndrumați de profesorul Liviu Nedelcu, la Concursul Național de Pictură și Grafică, ediția a IX-a.

Tema concursului a fost denumită ,,Intermediar’’, și face parte din cadrul proiectului ,,Festivalul Șanselor Tale’’, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii ,,Ilie Micu’’ din Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Jurizarea a avut loc luni, 6 noiembrie 2023 și a fost alcătuit din personalități ale artei sibiene, artiștii vizuali: Ștefan Radu Crețu și Albert Sofian.

Școala Populară de Artă din cadrul Centrului Cultural Vrancea, a obținut două premii de prestigiu: Premiul I – Valentina Tucan, anul II de studiu, cu lucrarea ,,Peronul’’ și premiul al II-lea – Traian Lățcan, anul II de studiu, cu lucrarea ,,Natură statică’’.

”Lucrările concurenților au fost vernisate în galeria din Turnul Sfatului din piața mare a orașului Sibiu.

Centrul Cultural Vrancea urează felicitări elevilor pentru performanța obținută! Mult succes în viitor!”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Cultural Vrancea.