Finanțele organizează trei întâlniri cu contribuabilii în decembrie

0
-Publicitate-

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Vrancea organizează în luna decembrie trei întâlniri cu contribuabilii. Temele discuțiilor vor fi:  Stabilirea rezultatului fiscal la persoane fizice și persoane juridice;  Stabilirea impozitului pe veniturile realizate din investiții; Reglementări în domeniul TVA: înregistrarea, D300, D301, evidența operațiunilor, sfera de deducere (inclusiv limitări în deducerea TVA), exercitarea dreptului de deducere, ajustarea TVA”.

Programul întâlnirilor este următorul:

Miercuri, 18 decembrie 2019, ora 10:00, la sediul  Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea;

Joi, 19 decembrie 2019, ora 10:00, la sediul Serviciului Fiscal municipal Adjud;

Joi, 19 decembrie 2019, ora 10:00, la sediul  Serviciului Fiscal orăşenesc Panciu.

La întâlnirile organizate de AJFP vor fi prezenţi alături de specialiștii biroului de asistenţă contribuabili şi funcționari ai activităţii de inspecţie fiscală care vor prezenta cazuri concrete, întâlnite în activitatea desfăşurată. 

”Organizarea întâlnirilor din luna decembrie se înscrie în seria acţiunilor întreprinse la nivelul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Planul de măsuri pentru eficientizarea colectării veniturilor la bugetul general consolidat, respectiv acordarea de asistenţă din iniţiativa organelor fiscale pe teme ce decurg din constatări ale organelor de control”, precizează AJFP Vrancea într-un comunicat de presă.

-Publicitate-