Publicitate

Societatea de confecții textile Texdata din Focșani a inaugurat primul magazin din România al brandului F.Egidio, specializat în crearea și producerea de îmbrăcăminte de damă de lux, modernă și orientată către tendințe. Brandul F.Egidio este o marcă înregistrată creată prin parteneriatul dintre designerul belgian de origine italiană Egidio Fauzia și firma producătoare de confecții Texdata Focșani.

”Prețuirea și aprecierea pentru femei l-au determinat pe designerul Egidio Fauzia să-și investească talentul și energia în crearea unor ținute comode și elegante care să mulțumească chiar și cele mai exigente femei. Marca s-a impus pe piața de profil din vestul Europei în ultimul deceniu. Acum, în premieră, și femeile interesate din România au șansa de a purta hainele create în urma acestei colaborări. Rochii, fuste, pantaloni, cămăși, topuri și jachete din materiale naturale, de calitate, cu detalii care fac inconfundabil stilul creat Egidio Fauzia, au fost scoase la vânzare în noul magazin, la prețuri confortabile, spun reprezentanții Texdata într-un comunicat de presă.

Magazinul F.Egidio Outlet este situat pe strada Cotesti nr. 109 în Focșani și este deschis de marți până vineri între orele 11.00 și 19.00, dar și sâmbăta, de la 10.00 la 14.00. Relații și programări la numărul de telefon +40 767 267 398.

Parteneriatul de business a devenit între timp și o frumoasă prietenie așa încât am hotărât împreună să relansăm brandul printr-o rețetă în care am crezut: hainele desenate de Egidio sunt finanțate și produse de compania Texdata , care este si detinatorul brandului. În 2012 a fost creată prima colecție în stil minimal chic, produsă integral la Focșani, cu țesături atent selecționate. Distribuția s-a făcut în Belgia printr-un concept modern, acela al vânzării directe către clientul final, în urma vizionarii colecției la un eveniment privat. An după an, numărul clienților și al boutiqe-urilor care au cumpărat ținute F.Egidio a crescut, la fel ca participările la marile târguri internaționale, de profil . Acum, a venit timpul ca brandul F.Egidio să fie cunoscut și în România, unde este produs și rafinat. Primul pas este deschiderea magazinului care funcționează la sediul firmei Texdata. Un magazin în care femeile au șansa de a cumpara piese de designer la un preț democratic. Este un proiect în care s-a investit și se va investi în continuare talent, muncă, dăruire, creativitate, coordonare, elemente ce compun rețeta succesului Texdata”, a declarat la inaugurare Gabriela Andone, reprezentantul companiei Texdata și cea care coordonează magazinul.

 Compania Texdata a fost fondată în 2002 de un grup de trei ingineri din Focșani și unul din Viena, prieteni și colegi în industria textilelor. Începută ca o firmă de servicii tehnice pentru industria confecțiilor, compania și-a adăugat în portofoliu activități de proiectare a tiparelor în sistem asistat de calculator, dar și activități de mostrare și producție. Sistemul de lucru este în proporție de 90% full price, ceea ce înseamnă că firma achiziționează în mare parte materialele înglobate în produsele care pleacă la export. Piețele către care se îndreaptă confecțiile executate de echipa de experți ai firmei Texdata sunt țările vestice ale Europei și Statele Unite. În anul 2019 compania a fost extinsă, dublând numărul de angajați și mărindu-și capacitatea de producție cu 60 %.

Publicitate