Astăzi, de la ora 17:00, în direct pe TVR 2, CSM Focșani 2007 joacă la Constanța, împotriva echipei de pe locul 6, Dobrogea Sud Constanța. Meciul contează pentru etapă cu numărul 18, Liga Zimbrilor la handbal masculin. Va fi primul meci al lui Dalibor Ciutura în postura de adversar al echipei unde a cunoscut cele mai mari satisfacții ca jucător, în orașul pentru care a jucat 7 sezoane, din 2012 până în 2019, atunci când a venit la Focșani.

Dalibor este foarte iubit în orașul de la malul marii, motiv pentru care ne așteptăm ca diseară să aibă o primire frumoasă din partea publicului constănțean. Suntem convinși, în același timp,  că fostul coordonator de joc al marinarilor  își dorește cel mai mult ca din această partida să iasă învingător.

Băieții noștri încep partida de pe locul 9, cu 22 de puncte, două mai puțin decât primul loc care duce în Play Off. Va fi o partida la care, ca de fiecare dată, va asista și un grup de suporteri focșăneni care va face deplasarea spre Constanța, chiar astăzi, in jurul prânzului. Vă vom ține la curent.  (Cătălin VLĂDESCU)