În timp ce poliția ”o scaldă” cu moarte suspectă, procurorii cercetează o faptă de omor

0
Imagini de arhivă
-Publicitate-

Cazul bărbatului găsit decedat într-o casă din satul Rotilești, comuna Câmpuri, pare a fi omor, după cum au confirmat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Cercetarea la fața locului este în curs iar reprezentanții instituției spun că se efectuează cercetări ”sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, conform procurorului Anca Dorina Rîșca.

În acest timp, poliția vrânceană are o altă variantă respectiv că victima ”prezintă urme ce par a fi produse prin automutilare, urmând ca după efectuarea expertizei medico-legale sa se stabilească cu exactitate modul și împrejurările în care s-a produs evenimentul”, după cum a precizat Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

Instituție care pare a avea din nou probleme de comunicare a unor evenimente de interes către mass media. Nu mai departe de ieri, la evenimentul de la Pufești, când o femeie s-a împușcat accidental în zona feței cu o armă de vânătoare cu alice, a fost făcut public la circa patru ore după producerea lui și în urma insistențelor unor reprezentanți media. În cazul bărbatului de la Câmpuri, oamenii din sat spun că doi vecini ai celui găsit decedat ar fi autori ai unei posibile crime, menită să ascundă un jaf, respectiv faptul că aceștia i-ar fi luat bătrânului banii provenind din pensie. Deci, s-a automutilat sau a fost ucis, domnilor polițiști? Poate comunicați din oficiu aceste informații!

-Publicitate-