Ion Ștefan : ”PNL este pregătit să aducă bunăstare în județul Vrancea”

0
4

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților, spune că Vrancea va beneficia de sume importante pentru susținerea investițiilor de care este nevoie în județ, pentru ca Vrancea să recupereze timpul pierdut și să se dezvoltate. Canalul Siret – Bărăgan va fi finalizat în anii următori și va fi realizată o infrastructură de irigații care să utilizeze apa din acest canal. Prin programul de guvernare al PNL este prevăzută construcția de zece spitale noi, din care unul va fi la Focșani. O altă investiție în sistemul medical este construcția a 1400 de centre medicale în mediul rural în toată țara, pentru a duce serviciile medicale mai aproape de cetățeni.

Pentru Focșani este prevăzut un campus școlar pentru elevii din clasa 0 până la a VIII-a, pentru care a identificată deja o locație.

Turismul este o prioritate pentru PNL în următorii ani și pentru ca acest domeniu să se dezvolte în Vrancea este prevăzut un plan de investiții care să pună în valoare obiectivele turistice și, în același timp, să genereze activitate economică.

”Cunoaștem necesarul de investiții pentru fiecare localitate din județul Vrancea. Suntem într-un dialog permanent cu autoritățile locale pentru transforma acest proiecte în investiții concrete. Un exemplu concret este faptul că guvernarea liberală a reușit în acest an să asfalteze de opt ori mai multe drumuri decât guvernarea din 2019.

PNL este pregătit să aducă să aducă bunăstare în județul Vrancea și să întrerupă această perioadă neagră prin care a trecut județul, care a fost lipsit de lipsit de investiții și de locuri de muncă. Prin programul de guvernare PNL propunem o altă viziune de dezvoltare a județului Vrancea, cu care sperăm să obținem încrederea vrâncenilor la alegerile din 6 decembrie și să  înregistrăm o victorie categorică”, a declarat Ion Ștefan.

Articol realizat de SC Mab Cons Media SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025