Ion Ștefan vrea ca județul Vrancea să fie primul la proiecte prin Programul Național de Redresare și Reziliență

0
5

România va beneficia de 30,4 miliarde de euro prin Programul Național de Redresare și Reziliență, din care 6,2 miliarde de euro pentru agricultură. Ministrul Ion Ștefan, candidat la Camera Deputaților, a inițiat o serie de întâlniri cu primarii din Vrancea  pentru ca județul nostru să beneficieze o sumă cât mai mare din acești bani. Un obiectiv important care va fi finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență este canalul Siret – Bărăgan, datorită căruia agricultura locală nu va mai depinde doar de condițiile meteo.

” Când vor fi deschise sesiunile de finanțare, noi trebuie să fim pregătiți, întrucât până la finalul anului viitor trebuie să contractăm 70% din lucrări. Avem la dispoziție o sumă foarte mare de bani și prioritatea mea și a colegilor mei din PNL este să aducem în Vrancea cât mai mult din acești bani. De această dată, vreau să fim primii la depunerea de proiecte și să atragem finanțările pentru investițiile de care este nevoie în Vrancea. Mă voi implica personal pentru ca primăriile și instituțiile să își pregătească din timp documentațiile”, a declarat Ion Ștefan.

PNL a demonstrat în perioada de când se află la guvernare că este un partid orientat spre investiții. De aceea, pentru dezvoltarea județului este nevoie ca în Parlament să fie o majoritate PNL.

Articol realizat de SC Mab Cons Media SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025