Ionel Dancă, șeful Cancelariei Primului Ministru, candidează în Vrancea pentru a aduce județul pe drumul dezvoltării

0
9

Ionel Dancă, șeful Cancelariei Primului Ministru, se află pe locul doi pe lista de candidați pentru Camera Deputaților în Vrancea. Fost jurnalist, cu o carieră de 20 de ani în presă, acesta a făcut în 2017 pasul în politică și a făcut parte din echipa care a dus PNL de la un scor de 16% în anul 2016 la aproape 40% în prezent. Ionel Dancă vrea să facă echipă cu parlamentarii liberali, cu președintele Consiliului Județean, pentru a aduce județul Vrancea pe un parcurs al normalității, dezvoltării și modernizării.

Candidatul PNL spune că Guvernul PNL a demonstrat, în scurta perioadă de când se află la guvernare, că este capabil să gestioneze criza sanitară, să îi ajute pe cei afectați și să dezvoltate proiecte majore pentru țară.

”Guvernul a venit cu măsuri rapide și eficiente în zona medicală și economică pentru a stopa efectele pandemiei. Au fost luate măsuri pentru persoanele aflate în șomaj tehnic, pentru părinții care au rămas acasă cu copiii în perioada suspendării cursurilor școlare, au fost acordate facilități companiilor, prin credite cu dobândă zero și garanții de stat.

Chiar dacă eforturile s-au concentrat pe zona sanitar – economică, nu au fost neglijate proiectele majore pentru investiții. Pentru prima dată au început lucrările pe autostrada Sibiu – Pitești (devansându-se cu peste 25% stadiul lucrărilor pe segmentul Sibiu – Boița). Pe drumul expres Pitești – Craiova deja se toarnă asfalt, iar centura Bacăului, preluată cu 30% din lucrări și ajunsă acum la 90%, are reale șanse de a fi dată integral în folosință până la finele anului.

Pe segmentul Buzău – Ploiești din viitoarea autostradă A7, studiul de fezabilitate a fost finalizat, cu proiect tehnic finanțat, urmând a fi făcută licitația pentru execuția lucrărilor. La fel și pe segmentul Buzău – Focșani, când în primăvara anului 2021 se vor finaliza studiul de fezabilitate și proiectul tehnic”, a declarat Ionel Dancă.

Articol realizat de SC Mab Cons Media SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025