Laureatele sezonului 2022-2023 vor fi premiate de AJF Vrancea

0
-Publicitate-

Lauratele sezonului 2022-2023 din fotbalul vrâncean vor primi premiile în cadrul a două evenimente organizate de AJF Vrancea. Sâmbătă, odată cu ultima etapă a Superligii Vrancei, va primi tricourile de campioni formația CSL Victoria Gugești. Festivitatea de premiere va avea loc cu ocazia partidei CSC Dumbrăveni – CSL Victoria Gugești ce va începe sâmbătă de la ora 17.00 pe stadionul comunal din Gugești. În pauza acestei partide vor fi premiate și două campioane la juniori: CSL Victoria Gugești la juniori A 1 și Voința Sihlea la juniori B 1.

Finala Cupei României, faza județeană, între CSL Victoria Gugești și CSM Adjud 1946 se va desfășura miercuri 7 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul Milcovul din Focșani. Pe lângă premierea celor două finaliste,  AJF Vrancea va acorda premiile și pentru campioanele de la juniori C – Prosport la elită și Inizio Focșani, dar și pentru fetele U 11 de Estera Țifești.

Premierile sunt parte componentă a Proiectul Dezvoltarea Fotbalului din județul Vrancea / Sportul pentru Toți, proiect derulat de AJF Vrancea și CJ Vrancea

-Publicitate-