Laurențiu Diaconu, primarul comunei Garoafa: ”Votați echipa de profesioniști propusă de PNL pentru Camera Deputaților și Senat”

0
31

Liberalul Laurențiu Diaconu, noul primar al comunei Garoafa, a început să lucreze pentru a recupera timpul pierdut de fosta administrație. Alimentarea cu gaze naturale, apa și canalizarea sunt principalele obiective ale edilului. În perioada scurtă de la alegerea în funcția de primar, la inițiativa lui Laurențiu Diaconu s-a reușit depunerea mai multor proiecte la Compania Națională de Investiții: asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 6 km, reabilitarea și modernizarea căminului cultural, construirea unei săli de sport cu o capacitate de 180 de locuri în satul Ciușlea, înlocuirea acoperișului bisericii ”Sf. Gheorghe” din satul Făurei, modernizarea pieței din Garoafa, construirea unei piețe en-gross la Bizighești și construirea unei grădinițe cu program normal în satul Ciușlea.

Aceste proiecte pot fi realizate dacă în viitorul Parlament va fi o majoritate liberală, iar țara va fi guvernată de un Guvern PNL.

 “Susțin candidații Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. Garoafa are nevoie de drumuri modernizate, de canalizare și apă curentă, dispensare medicale, parcuri, iar acestea sunt doar câteva dintre lucrurile urgente. Sunt încrezător că votul vostru va fi pentru echipa de profesioniști propusă de PNL pentru Camera Deputaților și Senat. Sunt oameni implicați, serioși, și împreună vom reuși să facem administrație liberală de succes în comuna noastră“, a declarat Laurențiu Diaconu, primarul comunei Garoafa.

Articol realizat de SC Mab Cons Media SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025