Liberalul Maricel Lazăr își propune să valorifice pentru Milcovul oportunitățile oferite de Autostrada A7 și viitorul drum expres Focșani – Brăila

0
105

Antreprenor de succes în mediul privat și consilier local activ, energic și devotat intereselor comunei în Consiliul Local, Maricel Lazăr propune în programul său de primar inițiative de dezvoltare a comunei Milcovul care valorifică noile realități: Autostrada A7 și viitorul drum expres Focșani-Brăila vor reconfigura zona și vor influența economia locală, oportunitățile de investiții, locurile de muncă și viața locuitorilor din Milcovul.

Comuna Milcovul trebuie să recupereze întârzierile în dezvoltare față de alte localități și va reuși acest lucru doar cu proiecte, determinare și o echipă liberală la conducerea administrației publice locale. Maricel Lazăr și echipa sa pentru Consiliul Local vin în fața locuitorilor din Milcovul și Lămotești cu un proiect viabil pentru comuna de lângă Focșani.

Noi liberalii avem priceperea de a aduce în localitățile pe care le administrăm fonduri pentru dezvoltare, avem idei și proiecte. Trebuie să ne pregătim pentru întoarcerea acasă a rudelor, vecinilor, prietenilor noștri care au muncit în ultimii 20 de ani în Italia, Spania, Anglia și celelalte țări din Occident. Dacă vrem ca Milcovul și Lămoteștiul să întinerească, avem obligația de pregăti localitățile noastre la standarde europene. Suntem într-o competiție contra cronometru cu alte comune, pentru atragerea de tineri și de investitori și nu ne mai permitem să pierdem timp”, spune Maricel Lazăr, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Milcovul.

Direcții de acțiune

 

 1. Căutăm, motivăm și sprijinim instalarea unui medic pentru satul Lămotești
 2. Construim un dispensar nou în satul Milcovul
 3. Crem facilități pentru pentru o zonă industrială lângă autostrada A7
 4. Înființăm un parc fotovoltaic cre să producă energie pentru iluminat public și consumul instituțiilor publice
 5. Reglementăm, alocăm resurse și rezolvăm problema câinilor fără stăpân
 6. Facem o prioritate din curățenia spațiilor publice
 7. Rediscutăm și renegociem cu operatorii condițiile furnizării de apă potabilă și a serviciului de canalizare, pentru scăderea costurilor.
 8. Transparență, eficiență și corectitudine în cheltuirea banilor publici.
 9. Înființăm o echipă de fotbal
 10. Organizăm anual Ziua Comunei Milcovul
 11. Înființăm, locuri de joacă pentru copii, în Milcovul și Lămotești.
 12. Sprijinim construirea unei noi biserici în satul Lămotești.
 13. Primarul va fi în permanență pe teren, pentru a supraveghea calitatea lucrărilor publice și a constata personal problemele cu care se confruntă locuitorii.
 14. Înființăm un parc de distracții.
 15. Construim o punte nouă pentru legătura cu Răstoaca.
 16. Înființăm un centru social cu scopul de a pune la dispozitie persoanelor cu nevoie de asistență (bătrâni, persoane singure, persoane cu probleme grave de sănătate) sprijinul necesar pentru a duce o viață decentă.
 17. Reglementăm și încurajăm accesul la sala de sport al copiilor din localitate.
 18. Decolmatăm albia Milcovului și ținem sub control vegetația de pe șanțuri și rigole, pentru a preîntâmpina inundațiile.
 19. Înființăm o societate a Primăriei Milcovul, pe care o dotăm cu utilaje și echipamente pentru a executa în regie proprie lucrările de întreținere a domeniului public la costuri reduse și a crea locuri de muncă în plan local.

Lista consilierilor locali propuși de PNL Vrancea pentru comuna Milcovul: Lazăr Maricel, Pîrlog Alina, Ciobotaru Sandu, Voinea Nicuța, Pîrlog  Mihai, Gustă  Panaite, Barbu Ionuț-Valeriu, Arbunea Marius-Daniel, Cărăușu  Tatiana, Croitoru Ionel, Ciobotaru Constantin, Șerbu Sandu, Arbunea Stănica, Marin Gheorghe-Daniel, Grigorosoaea Lili, Pîrlog Petrică, Boldeanu Bogdan.

 

Dragii mei,

În urmă cu 4 ani, ați mandat 6 consilieri locali liberali în Consiliul Local Milcovul să vă apere drepturile și să supravegheze în numele dumneavoastră activitatea primarului. Noi, cei 6 consilieri locali PNL suntem mândri că ne-am achitat de obligație și că ne-am făcut datoria de aleși locali. Stă mărturie activitatea noastră, consemnată în actele ședințelor de consiliu.

Venim în fața dumneavoastră cu încrederea că proiectul PNL este cea mai bună cale pentru Milcovul și Lămotești, localitățile în care trăim.

Noi, liberalii, vă propunem pentru președintele Consiliului Județean un candidat destoinic, energic și competent – Dragoș Ciobotaru, primar al comunei Vizantea Livezi, omul care reușește să construiască prima stațiune de tratament din județul Vrancea.

Vă asigurăm de sinceritatea, buna credință și devotamentul echipei liberale și de seriozitatea proiectului nostru pentru comuna Milcovul.

Vă mulțumesc pentru cele 665 de voturi, adică 40,37 % – pe care le-am primit de la dumneavoastră în anul 2020, la candidatura pentru funcția de primar.

 

De data aceasta reușim! Pentru Milcovul! Aveți încredere!

Cu prețuire,

Maricel Lazăr și echipa PNL Milcovul

 (Realizat de SC Mab Cons Media SRL  la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)