Liberalul Norocel Pompiliu Stroe a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne

0
96

Consilierul județean PNL Norocel Pompiliu Stroe a fost numit miercuri secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Numirea acestuia era vehiculată de mai mult timp și se aștepta ca aceasta să devină oficială. Norocel Pompiliu Stroe este consilier județean din anul 2016 și este prim – vicepreședinte PNL Vrancea. Acesta este absolvent de Teologie și de Sociologie și Psihologie. După numirea în funcția de secretar de stat, Norocel Pompiliu Stroe va trebui să renunțe la mandatul de consilier județean. 

”Mulțumesc pentru încredere domnului prim – ministru Ludovic Orban, ministrului M.A.I. Ion Marcel Vela și nu în ultimul rând Filialei PNL Vrancea, efortul făcut de întreaga echipă acordându-mi această oportunitate. Vă asigur că voi face tot ceea ce stă în puterile mele pentru îndeplinirea obiectivelor strategice stabilite în Programul de guvernare, atât în plan național, cât și internațional al guvernului, plecând de la faptul că MAI este garantul drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor,proprietății publice și private, ordinii publice.

Deoarece una dintre cele 22 de unități, instituții și structuri aflate în subordinea, coordonarea, în cadrul M.A.I. este și Centrul de Psihosociologie voi încerca să-mi pun în valoare studiile și competențele dobândite în acest domeniu. Sper ca activitatea mea să corespundă exigențelor cetățenilor care au avut încredere în Partidul Național Liberal și programul său de guvernare”, a transmis Norocel Pompiliu Stroe pe pagina sa de socializare.

Vrancea are mai mulți reprezentanți în Guvernul Orban: Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Costel Alexe, ministrul Mediului, care nu provine însă din organizația județeană a PNL, secretarul de stat Ovidiu Burdușa, la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Nini Săpunaru, secretar de stat la Departamentul pentru relația cu Parlamentul, iar acum Norocel Pompiliu Stroe, secretar de stat la MAI.