Licitație publică pentru bunuri imobile, la Panciu, pe 14 Iunie 2024

0
95

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea anunță organizarea unei licitații publice pentru vânzarea unor bunuri imobile la sediul Serviciului Fiscal Orășenesc Panciu, situat pe Bulevardul Independenței nr. 6. Evenimentul va avea loc pe 14 iunie 2024, având ca scop valorificarea proprietăților deținute de debitori care nu și-au achitat obligațiile fiscale.

Detalii privind bunurile scoase la licitație:

– două loturi de vie, situate în Panciu, având suprafețele de 1300 mp și 1502 mp.

–  pădure situată în comuna Movilița, cu o suprafață de 9917 mp.

Pentru a participa la licitație, ofertanții trebuie să depună documentele necesare la sediul SFO Panciu cu cel puțin o zi înainte de data licitației, adică până pe 13 iunie 2024. Documentele necesare sunt prevăzute la art. 250 alin. (7) din Codul de Procedură Fiscală, cu modificările și completările ulterioare.

Lista completă a bunurilor imobile scoase la licitație poate fi consultată pe site-ul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați, secțiunea „Valorificare prin licitație a bunurilor sechestrate”.

În cazul în care există mai mulți ofertanți pentru același bun, licitația va începe de la cel mai mare preț oferit în ofertele de cumpărare scrise. După adjudecarea bunului, câștigătorul este obligat să achite prețul stabilit, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în termen de cel mult cinci zile de la data adjudecării. Plata se poate efectua în numerar la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancară.

Pentru relații suplimentare privind bunurile scoase la licitație, cei interesați pot contacta Serviciul Fiscal Orășenesc Panciu la telefonul 0237/275633, int. 16.