Publicitate

Intrarea în atenția potențialilor clienți reprezintă o parte importantă a activității fiecărui agent economic. Acest lucru se vede cel mai bine în cazul restaurantelor, teraselor, cafenelelor și, în general, la unitățile de alimentație publică. Pentru a rezista într-un sector foarte competitiv al economiei, este esențial ca o asemenea firmă să se facă cunoscută și este necesară o promovare intensă pentru ca informațiile să ajungă la cât mai mulți clienți. O problemă o reprezintă și permanenta schimbare a produselor și a prețurilor, care impune schimbarea a meniurilor tipărite și generează costuri cu editarea, tipografia și eforturi pentru actualizarea informațiilor.

Toate aceste probleme își pot găsi ușor rezolvarea datorită unui proiect implementat de o firmă din Focșani, care a creat o platformă online ce se ocupă, practic, de tot: prezentarea produselor, comercializarea lor, realizarea de meniuri pe hârtie, care se pot  actualiza electronic, fără a fi necesară înlocuirea lor periodică.

www.meniu-digital.ro este o platformă online de listare a produselor din restaurante, terase, cafenele, cofetării, patiserii, case de vinuri și alți asemenea operatori economici.

”Într-un mediu economic afectat grav de pandemia de coronavirus, am înțeles că nu putem să rezistăm fără să venim cu idei noi, fără inovare, pentru a ne îmbunătăți interacțiunea cu clienții. Am plecat de la ideea de a transpune meniul clasic al unui restaurant într-o formă online a acestuia și am creat o platformă care permite listarea produselor unităților de alimentație publică într-o formă foarte ușor accesibilă pentru clienți”, a explicat Adrian – Costică Cîtu – Lupu, reprezentant Cîtu Web Consulting, firma care a realizată această platformă. 

Firmele se pot înscrie foarte ușor pe www.meniu-digital.ro, prin înființarea unui cont, unde își pot introduce informațiile. Platforma permite clienților să vadă, de exemplu, ce restaurante sunt în zona lor, să caute un anumit fel de mâncare, să vadă care sunt prețurile și să îl comande online, cu livrare acasă sau să îl ia direct la restaurantul respectiv, în funcție de organizarea fiecărui agent economic.

Prin intermediul platformei se pot genera meniuri tipărite, însă nu cu oferta prezentată în format clasic, ci cu coduri QR. Acestea sunt scanate cu telefonul de către clienți, care află foarte ușor ce produse se află la vânzare și prețurile acestora. Aceste meniuri se pot actualiza electronic, prin www.meniu-digital.ro, astfel încât nu este  nevoie de înlocuirea acestora de fiecare dată când  apar schimbări în ofertă. Firma care gestionează platforma online se ocupă și de tipărirea acestor meniuri și trimiterea lor către unitățile care au nevoie de ele.

”Cred că fiecare dintre noi când ne-am confruntat cu dificultăți atunci când am vrut să aflăm care sunt unitățile de alimentație publică dintr-o anumită zonă, ce ofertă au, care sunt prețurile. www.meniu-digital.ro centralizează aceste informații și face mult mai ușoară interacțiunea dintre firmele din domeniu și potențialii clienți.

De multe ori am fost in situația în care informațiile din meniurile tipărite nu mai erau de actualitate, pentru că anumite oferte nu mai erau valabile sau prețurile se schimbaseră. Prin intermediul codurilor QR informațiile se actualizează ușor, într-un timp scurt, eliminându-se costurile cu tipografia.

Firma noastră se poate ocupa de tot ceea ce înseamnă actualizarea informațiilor din platforma www.meniu-digital.ro și generarea meniurilor tipărite, la costuri rezonabile, în condițiile unor beneficii importante pentru agenții economici cu care lucrăm. Mai mult, asigurăm și servicii gratuite pentru o perioadă de lună, pentru a-i convinge pe cei interesați de utilitatea platformei noastre”, a declarat Adrian – Costică Cîtu – Lupu, reprezentant Cîtu Web Consulting.

Toate informațiile despre cum funcționează platforma Meniu Digital sunt disponibile pe www.meniu-digital.ro.

Publicitate