Nicolae Braicău, primarul comunei Ciorăști: ”Cetățenii comunei Ciorăști vor fi alături de candidații PNL la alegerile din 6 decembrie”

0
14

Primarul Nicolae Braicău a fost ales pentru un nou mandat în fruntea comunei Ciorăști la alegerile din 27 septembrie ceea ce a arătat că modelul de administrație pe care l-a practicat a fost unul apreciat de cetățeni. Datorită înființării unei firme proprii și a unei administrații profesioniste, comuna Ciorăști a devenit în ultimii ani un exemplu de bună practică. Toate investițiile din comună sunt derulate cu firma proprie, iar anul trecut s-a reușit achiziționarea unei stații de asfalt. În ultimii ani, Primăria Ciorăști a reușit să asfalteze o marte parte din infrastructura rutieră.

În anul 2019, administrația locală a finalizat lucrările de reabilitare și modernizare a dispensarului medical cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării în valoare de 1 milion de lei, la care s-au adăugat  370.000 de lei de la bugetul local. Pentru persoanele vârstnice din comună, autoritățile vor să construiască un centru social pentru care au obținut o finanțare de 3,3 milioane din Programul Operațional Regional (POR). Primăria are în lucru și alte proiecte, cum ar fi reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale și a grădiniței din Ciorăști sau construcția unei săli de sport.

„Gândirea mea a fost să micşorăm decalajul dintre sat şi oraş. Încrederea pe care cetățenii mi-au acordat-o pe 27 septembrie este o dovadă clară că strategia de dezvoltare a comunei, strategie adoptată încă din primul mandat, este corectă  și reprezintă drumul pe care trebuie să meargă administrația locală. Avem obiective în lucru dar vor urma și alte investiții pe care, nu mă îndoiesc, le vom duce la bun sfârșit cu sprijinul viitorilor parlamentari ai Partidului Național Liberal, care vor reprezenta Vrancea în Camera Deputaților și Senat. Le urez succes tuturor colegilor de partid la alegerile din 6 decembrie și îi asigur că cetățenii din Ciorăști vor fi alături de ei”, a spus primarul comunei, Nicolae Braicău.

Articol realizat de SC Mab Cons Media SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025