Oprișan a scăpat de dat explicații pentru că a plâns Dăncilă

0
53

Ședința Comitetului Executiv al PSD care a avut loc marți seara nu a fost una deloc liniștită, chiar dacă Viorica Dăncilă a reușit să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale. Pe ordinea de zi se afla o analiză a rezultatului alegerilor și se așteptau explicații din partea liderilor PSD din teritoriu care au obținut rezultate slabe. Printre aceștia și Marian Oprișan, învins categoric de liberali, pentru a doua oară în acest an. .

Potrivit relatărilor din presa centrală, ședința a degenerat într-un adevărat scandal, după ce Viorica Dăncilă i-ar fi reproșat lui Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, șefa sa de campanie, cuvintele urâte spuse despre ea. Șefa PSD ar fi amenințat că se retrage din cursa electorală, a izbucnit în plâns și a plecat din ședință la un moment dat. Abia după ce Claudiu Manda i-ar fi cerut scuze, lucrurile s-au mai liniștit.

În aceste condiții, Marian Oprișan a scăpat de muștruluială, mai ales că pesediștii erau preocupați cu excluderea  din partid a parlamentarilor care au votat pentru Guvernul Orban, a Anei Birchall și a lui Cozmin Gușă. Viorica Dăncilă a negat după ședință informațiile care au apărut în presa centrală despre ședința CEX.