Oprișan trebuie să îi explice lui Dăncilă de ce a pierdut alegerile în Vrancea

0
-Publicitate-

Marian Oprișan va trebui să dea explicații pentru pierderea alegerilor în Vrancea în fața conducerii PSD. Este pentru a doua oară când baronul este învins în alegeri în acest an, după înfrângerea usturătoare de la alegerile pentru Parlamentul European. Președintele PSD , Viorica Dăncilă, a convocat marți o ședință a Comitetului Executiv , pentru a face o analiză a activității organizațiilor.

Potrivit unor surse citate de presa centrală, liderii din mai multe județe, cum ar fi Maramureș, Neamț, Vrancea, Bacău, Constanța, vor trebui să explice rezultatele slabe pe care le-au obținut. Marian Oprișan, cel care le promitea liberalilor că îi va bate ”de le va suna apa în cap”, a obținut un scor chiar mai prost decât la europarlamentare. Rezultatul slab a venit în contextul în care Oprișan a adus-o pe Viorica Dăncilă în turneu electoral prin Vrancea cu o săptămână înainte de scrutin.

 La alegerile pentru Parlamentul European baronul PSD a susținut că nu s-a implicat în campania electorală deoarece era în conflict cu Liviu Dragnea, fapt pentru care a fost fluierat de pesediști la congresul partidului. Acum, Oprișan va trebui să găsească o altă explicație pentru faptul că nu mai controlează alegerile în Vrancea.

-Publicitate-