Parking SA a rămas fără administrarea locurilor de parcare din Focșani

0
52

Administrarea locurilor de parcare nu va mai fi făcută de către SC Parking SA, firma înființată în mandatul precedent  pentru a se ocupa de această activitate la inițiativa primarului Cristi Misăilă. Tot la propunerea acestuia, la ședința Consiliului Local Focșani care a avut loc joi seara contractul privind gestiunea locurilor de parcare a fost denunțat unilateral. Locurile de parcare vor fi preluate de Direcția de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP), așa cum a fost în trecut, la fel ca și alte bunuri care au date Parking.

Focșănenii care au închiriat aceste locuri de parcare nu vor fi afectați de această decizie, deoarece contractele actuale vor fi păstrate . DDSP urmează să elaboreze după perioada de tranziție un nou regulamente al locurilor de parcare.

SC Parking SA a fost înființată în anul 2017 și a fost condusă la început de ginerele primarului Cristi Misăilă, care a fost urmat apoi de Nicușor Statache. Societate a fost un furnizor de locuri de muncă bine plătite pentru apropiații PSD.  După doi ani de pierderi, Parking a trecut în 2019 pe profit, potrivit cifrelor publicate de Ministerul Finanțelor.