Pentru că nu-l poate da afară, ministrul Ion Ștefan îl ”plimbă” prin toată țara pe Prescornițoiu, fostul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea

0
-Publicitate-

Cristian Prescornițoiu, fostul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) Vrancea, este plimbat de ministrul Ion Ștefan prin toată țara, drept ”răsplată” pentru comportamentul acestuia din anul 2018, când a distribuit o postare în care românii din diaspora era numiți ”hoți, curve și cerșetori”. După ce a devenit ”celebru”, Prescornițoiu a fost cercetat de conducerea centrală, însă doar de ochii lumii, întrucât nu a pățit nimic.

Dacă nu au putut să scape de el, liberalii au decis să-l mute prin țară, probabil în ideea că poate renunță singur. ISC se află în subordinea ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, condus de vrânceanul Ion Ștefan. În noiembrie 2019, imediat după instalarea Guvernului Orban, Prescornițoiu a fost mutat la Suceava, fapt care i-a nemulțumit pe liberalii de acolo. Ministerul Lucrărilor Publice a decis la început de an să-l mute și mai departe în Vrancea, în alt capăt al țării, la Caraș Severin.

-Publicitate-