PNL Vrancea, pe locul șapte în țară la alegerile locale. Dragoș Ciobotaru, susținut pentru a candida pentru un loc de deputat

0
404

PNL Vrancea a obținut un scor bun la alegerile locale, umbrit însă de pierderea funcției de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Liberalii susțin în continuare că au fost nereguli care au influențat rezultatul alegerilor, dar spun și că au fost trași în jos de pierderea alegerilor din municipiul Adjud și comuna Nereju.

Organizația a reușit să se claseze pe locul șapte la nivel național, ceea ce va cântări mult în luarea deciziilor conducerii partidului cu privire la Vrancea.  

”Am câștigat aceste alegeri pe aproape toate planurile. Am plecat cu 29 de primari și am câștigat 30. Marele nostru regret este pierderea alegerilor la Adjud și Nereju. Vom face o analiză, pentru că acolo au fost primari care și-au făcut treaba. Am plecat cu 10 consilieri județeni și am câștigat 13. PSD a pierdut mult mai mult decât noi, pentru că avea 44 de primari și a rămas cu 39. Vom intra în opoziție în județul Vrancea și vom face o opoziție constructivă”, a declarat Dragoș Ciobotaru, președintele PNL Vrancea.

Chiar dacă au fost mai multe nereguli semnalate, liberalii au făcut o singură plângere penală, cu privire la prezența social – democratului Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea, în secția de vot nr. 21 din Focșani, la o zi după alegeri.

Dragoș Ciobotaru a spus că liberalii se pregătesc deja pentru alegerile viitoare și că membrii Comitetului Director Județean au hotărât să îl susțină pentru a candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de deputat.