Primăria Focșani ENET va relua furnizarea apei calde

0
-Publicitate-

Primăria Focșani a anunțat că ENET va relua furnizarea apei calde, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au admis cererea de ordonanță președințială a societății de termoficare ca ENGIE România să asigure din nou alimentarea cu gaze.

Pe 12 septembrie, ENGIE a întrerupt alimentare cu gaze a ENET SA din cauza datoriilor foarte mari acumulate la plata gazelor. Conducerea ENET a încercat atunci să ascundă situația prin anunțarea unei așa – zise revizii la instalațiile de încălzire.

Societatea de termoficare a solicitat în instanță reluarea furnizării gazelor, motivând că are 12.000 de abonați și că înainte de întrerupere s-ar fi ajuns la o înțelegere pentru amânarea plății unei tranșe din datorie până la finalul lunii octombrie. Magistrații au dat dreptate ENET.

”În consecință, anunțăm în mod public că deja au fost demarate procedurile pentru reluarea furnizării agentului termic, conducerea ENET dând asigurări că până la sfârșitul acestei săptămâni focșănenii vor avea din nou apă caldă și căldură”, a anunțat Primăria Focșani într-un comunicat de presă.

-Publicitate-