Primarul comunei Sihlea a trecut la PNL

0
30

PNL Vrancea mai are un primar în organizație. Radu Modreanu, primarul comunei Sihlea, care a câștigat alegerile ca independent, a ales să intre în PNL. Liberalii vrânceni au acum 29 de primari în rândurile lor.

”Astăzi, primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, a decis să se alăture echipei Partidului Național Liberal Vrancea, după ce la alegerile locale din septembrie a devenit primar ca independent. Suntem convinși că a ales să devină membru PNL după ce s-a consultat cu oamenii care l-au ales.

Ne bucură faptul că primarul Modreanu a realizat cât de mult s-a implicat echipa PNL Vrancea, atât la nivel național, prin ministrul Ion Ștefan, dar și județean, după preluarea CJ Vrancea, pentru a aduce investiții de amploare în Vrancea, și că o administrație liberală este calea către succes a comunităților locale. Vom continua să lucrăm pentru proiecte ce vizează creșterea nivelului de trai al locuitorilor din acest județ! Felicitări, Radu Modreanu pentru alegere!”, a transmis Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

Articol realizat de SC Mab Cons Media SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025