Programul unităților Trezoreriei în perioada sărbătorilor de iarnă

0
6

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea a anunțat programul unităților Trezoreriei în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, operațiunile pentru ridicarea sumelor în numerar din conturile instituțiilor publice deschise la unitățile Trezoreriei Statului se pot efectua până la 30 decembrie 2020. De asemenea, până la data de 31 decembrie 2020, ora 10.00, se pot efectua următoarele operațiuni: depunerea la casieriile unităților Trezoreriei Statului a sumelor în numerar aflate în casieriile proprii ale instituțiilor publice; achitarea la casieriile unităților Trezoreriei Statului a impozitelor, taxelor, contribuțiilor si altor venituri în numerar, precum și restituiri de sume în numerar către contribuabili. Depunerea încasărilor în numerar ale unităților vamale  din perioada 31 decembrie 2020 –  3 ianuarie 2021 se realizează până la data de  4 ianuarie 2021.

Operațiunile prin virament se pot realiza până la data de 31 decembrie 2020, ora 10.00. Este vorba despre: depunerea documentelor prin care instituțiile publice dispun plăți și depunerea documentelor prin care operatorii economici dispun plăți.