Război total în PSD Vrancea. Primarul Focșaniului îi cere demisia președintelui interimar Nicușor Halici

0
6

Ședința extraordinară a Consiliului Local Focșani convocată marți nu s-a putut ține din cauza absenței consilierilor PSD și USR PLUS. La lucrări au venit doar cei 10 consilieri PNL. Pe ordinea de zi se aflau patru proiecte: două privind alegerea viceprimarilor, unul pentru rectificarea bugetului cu sumele necesare pentru funcționarea ENET SA și unul privind aprobarea unor tarife și a prețurilor de pornire la licitațiile pentru închirierea bunurilor de către Administrația Piețelor Focșani SA.

După declararea  ca închisă a ședinței, primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, l-a atacat pe Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea, pentru că le-ar fi ordonat consilierilor PSD să nu se prezinte la ședință.

”Am totala dezgustare și neplăcere să observ că cineva care consideră că deține adevărul absolut, care mai deunăzi dădea cu toporul în lemne să arate cum are grijă de cetățenii de la țară ca să le asigură căldură, astăzi le ordin colegilor mei din PSD să nu participe la această ședință pentru a aproba înregistrarea în bugetul municipiului Focșani cu sumele alocate de guvernul PNL pentru continuarea activității SC ENET, pentru asigurarea căldurii în municipiul Focșani.

Este vorba despre proaspătul reales deputat Nicușor Halici, actualmente președinte interimar al organizației Vrancea a PSD. Îi cer public pe această cale și în acest moment demisia din această funcție pe care nu o merită. Nu poți să te bați cu pumnul în piept cu o lună înainte și să spui că vrei binele focșănenilor și astăzi să nu îi lași pe consilierii PSD să vină la ședință și să voteze pentru căldura focșănenilor

Am nevoie de activitate în Primărie, nu de dezbinare. Dacă așa se consideră că se va face politica de către aceasta organizație județeană, eu mă dezic de această organizație județeană. Nu mă dezic de PSD. PSD la nivel național este un partid puternic. S-a dovedit că în Vrancea nu mai există PSD”, a spus Cristi Misăilă.

Primarul Focșaniului a mai arătat că absența consilierilor PSD a fost cauzată și de proiectul privind Administrația Piețelor Focșani SA.