-Publicitate-

În cadrul sălii de festivități oferit de către Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sâmbătă,18 decembrie, Clubul Sportiv de Șah PALODA Adjud cu sprijinul acordat de CSM Focșani 2007, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, CS Olimp Șah Focșani dar și al Primăriei municipiului Adjud, a organizat concursul de șah rapid intitulat „Cupa Sărbătorilor de Iarnă – grupa C”.

Acest concurs a fost organizat și anul trecut, iar la ediția din acest an au participanți juniori de categorie de vârstă U14 legitimați la Clubul Sportiv de Șah PALODA Adjud și o junioară legitimată la CSM Focșani 2007, aceștia fiind elevi de la următoarele instituții de învățământ: Școala gimnazială Mareșal Averescu Adjud, Școala gimnazială Constantin Armencea Adjud, Școala gimnazială Dimitrie Cantemir Onești, Colegiul Național Emil Botta Adjud, Școala gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, Șc. gimnaz. Sascut, Școala gimnazială Urechești.

Duelurile pe eșichierul cu 64 de pătrate au fost strânse și frumoase, dar ce a impresionat mai mult a fost bucuria de a juca și de a socializa a copiilor.

După decernarea premiilor în  Cupe, medalii și diplome a urmat surpriza „dulce” din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea și a sponsorului Farmacia AndreFarm Adjud. De asemenea organizatorii aduc mulțumiri deosebite Primăriei Adjud și domnului Nicolae Dediu pentru sprijinul acordat.

În funcție de clasamentul final au fost premiați următorii șahiști juniori:

Clasament băieți

  • George-Adelin Matei, junior U14, elev la Șc. gimnaz. D. Cantemir Onești, locul 1 cu 7 puncte;
  • Mihai-Gabriel Enache, junior U12, elev la CN Emil Botta Adjud, locul 2 cu 6 puncte;
  • Constantin-Bogdan Enache, junior U12, elev la CN Emil Botta Adjud, locul 3 cu 5 puncte.

Clasament fete

  • Ana-Maria Apostu, junioară U10, legitimată la CSM Focșani 2007, locul 1 cu 4 puncte;
  • Andreea-Larisa Pavel, junioară U14, elevă la CN Emil Botta Adjud, locul 2 cu 4 puncte;
  • Sofia Angheluță, junioară U12, elevă la Șc. gimnaz. Urechești jud. Bacău, locul 3 cu 3,5 puncte.

Clasament juniori U08

  • Angheluță Antonia, elevă la Șc. gimnaz. Urechești jud. Bacău, locul 1;
  • Bălan Țuțu Ștefan, elev la Șc. gimnaz. Mareșal Averescu Adjud, loc 2;
  • Popa Elena Teodora, elevă la Șc. gimnaz. Sascut, loc 3.

S-au mai remarcat primind mențiune următorii juniori legitimați la Clubul Sportiv de Șah PALODA Adjud: Rareș-Andrei Matei, Maria Tăbăcaru, Rareș-Dimitrie Severin, Iulia-Maria Luca-Filip, Răzvan-Teodor Pavel, George-Nectarie Paraschi Bibic, Gabriel Novac, Ciprian Lăutaru.

Viorel Balla

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani