Șahistul Adelin – Ștefan Dăscălescu a obținut locul 3 la Turneul ”Uriașii Minții” Galați

0
-Publicitate-

În perioada 20 – 21 mai 2023, în Municipiul Galați s-a desfășurat concursul internațional de șah rapid denumit Turneul Uriașii Minții.

La această întrecere au luat startul un număr total de 181 șahiști seniori și juniori legitimați la mai multe cluburi din România și Ucraina.

Competiția s-a desfășurat în cadrul a 5 grupe de joc (A, B, C, D, E) în sistem elvețian pe parcursul a șapte runde de joc și cu timp de gândire de 15 min + 10 sec/mutare cu omologare la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.

Organizarea a fost asigurată de către clubul CS Șah Club Galați, în parteneriat cu Fundația „Nae Leonard” și Șah în Școală, aceștia acordând diplome, cupe, medalii dar și premii în bani jucătorilor cu cele mai bune rezultate din clasamentul final.

La grupa A, printre cei 31 jucători de șah participanți, a concurat și Adelin-Ștefan Dăscălescu (jucător junior U14 la CSM Focșani 2007) care a ocupat locul 3 în clasamentul general cu un total de 5 puncte din cele 7 runde de joc.

(Text și foto Mihai Strîmbu)

-Publicitate-