Spectacol de Crăciun la Cercul Militar Focșani

0
49

Copiii de la cercurile artistice ale Cercului Militar Focșani vor susține un spectacol special, dedicat sărbătorilor de iarnă. Miercuri, 18 decembrie, ora 18.00, vrâncenii de toate vârstele sunt așteptați la spectacolul „Colinde și versuri de Crăciun“, ce va avea loc în sala mare a Cercului Militar Focșani.

Prezentatoare va fi mica artistă Elena Chirilă. Profesorul Mircea Grosu va asigura acompaniamentul, el fiind, de altfel, și coordonatorul și dirijorul spectacolului. 

Evenimentul artistic este organizat de Cercul Militar Focșani, Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria“ – filiala Vrancea, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere – Filiala Vrancea, Capela Militară „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul“ și Asociația Culturală „Mircea Grosu“.

”Publicul, care va fi prezent miercuri în sala mare a cercului Militar Focșani, va putea asculta colinde cunoscute sau mai puțin cunoscute, dar cu încărcătură emoțională. La final, va veni moșul pentru toții copiii de la cercurile artistice, care timp de un an au muncit pentru a-i încânta pe spectatori, în cadrul concertelor organizate cu diferite ocazii”, arată reprezentanții Cercului Militar Focșani într-un comunicat de presă.