Surpriză în Cupa României: finalista din sezonul trecut a fost eliminată la penalty-uri

0
314

Surpriză mare în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, faza județeană. Unirea Milcovul a trecut cu scorul de 11 la 10 după executarea loviturilor de departajare de FC Panciu, echipă ce în vara acestui an a disputat finala fazei județene. Panciu a condus cu 2 la 0, dar nu au reușit să se mențină avansul.

În partidele disputate vineri și sâmbătă s-au înregistrat rezultatele: Voința Slobozia Ciorăști-CS  Jariștea 7- 4,  ACS Homocea- CSC Dumbrăveni 2-1, Victoria Bordeasca-Victoria Gugești 0 -9,  Național Golești Unirea Tifesti 3 – 4, Siretul Suraia- Tractorul Nănești 6 la 7 după executarea loviturilor de departajare și Podgoria Cotești- Dinamo Tătăranu 0 – 3.

În sferturile de finală ale competiției se vor juca partidele: ACS Homocea- Sportul Ciorăști sâmbăta viitoare de la ora 18:00, în nocturnă, Voința Slobozia Ciorăști- Dinamo Tătăranu, Unirea Milcovul -Unirea Tifesti, ambele partide sâmbătă de la ora 14:00, iar duminică 1 Decembrie se joacă partida Tractorul Nănești- Victoria Gugești, de la ora 11.00