-Publicitate-

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Țifești a fost reținut miercuri de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru 24 de ore, sub acuzația de tâlhărie calificată.

Pe 4 ianuarie, în jurul orei 18.40, poliţiştii focșăneni au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Mărășești, din municipiul Focșani, o femeie a fost deposedată de geantă de către un bărbat care ulterior a părăsit zona, plecând în fugă într-o direcţie necunoscută.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul în cauză, în timp ce se deplasa pe strada Mărășești, ar fi deposedat, prin constrângere, o tânără, de 22 de ani, de o geantă care conținea suma de 200 de lei.

În urma probatoriului administrat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea.

Tânărul urmează să fie prezentat magistraților cu propuneri legale

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani