Trupa de teatru Protha participă la DaFeSt- Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, desfășurat online

0
7

În perioada 28 noiembrie / 05 decembrie 2020, se desfășoară cea de a XXIV – a ediție a DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, organizat de Teatrul Alexandru Davila din Pitești

Organizatorii festivalului au adaptat desfășurarea festivalului la realitățile actuale trecând spectacolele de pe scenă în online. Aceștia au dorit să realizeze și această ediție „Pentru că teatrul face parte din stâlpii culturali importanți ai societății, motivându-ne gândul spre zile senine, dorim că spectatorii noștri să aibă posibilitatea în continuare de a se bucură de povești care prind viață pe scenă.”. 

La această a XXIV – a ediție, alături de trupe de teatru din țara și străinătate, a fost selectat să participe și spectacolul „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, după Mark Haddon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, al Trupei de Teatru Protha din Panciu. Spectacol care a avut premiera în 2016 și își continuă prezența la evenimente culturale, în limbă română și franceză. Din distribuția spectacolului fac parte: Georgiană Cociorbă, Diana Dragnea, Alexandra Ghimpu, Crină Isac, Marta Gauroiu, Mihaela Rusu, Eduard Crucianu, Robert Grigoras, Alexandru Stan, George Cristea, Ștefan Drăgan, Bogdan Alban și Ionuț Popă. 

Spectacolul va avea loc în data de 02 decembrie 2020, la oră 11.30 și va putea fi vizionat, ca și celelalte evenimente din festival, pe : www.dafest.ro, facebook.com/festivalpitesti și youtube – shorturl.at/krL27

 Spectacolul face parte din proiectul de educație non-formală desfășurat în colaborare de către Asociația Protha Panciu, Primăria Panciu, Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu și Casă de Cultură Panciu.