Un cioban din Bordești dat dispărut a fost găsit după o noapte de căutări

0
-Publicitate-

Doi ciobani care lucrau la o stână din Bordești au fost dați dispăruți, iar unul dintre ai a fost găsit marți dimineață, după o noapte de căutări.

”La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, am fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că doi ciobani de la o stână din comuna Bordești au plecat cu oile la păscut și nu au mai revenit, unul în data de 5 octombrie iar celălalt la data de 6 octombrie a.c.

În urma cercetărilor efectuate împreună cu reprezentanți ai IJJ, ISU și SVSU, unul dintre ciobani a fost identificat azi-dimineață în zona Releului Pleșești, în perioada în care a lipsit nefiind victima vreunei infracțiuni.

În prezent se continuă căutările pentru identificarea ciobanului plecat în data de 5 octombrie 2019”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea. 

Paul Mitroi, în vârstă de 56 de ani, a fost căutat toată noaptea de pompieri, jandarmi, angajați ai primăriei, vânători de la asociațiile din zonă și localnici. În total, au fost aproximativ 40 de persoană care au încercat să dea de urmă bărbatului dispărut. Releul Pleșești se află într-o zonă la limita dintre județele Vrancea și Buzău.

”Ciobanul a fost găsit într-o stare bună, alături de oile de care avea grijă. L-am căutat pe tot parcursul nopții, e posibil chiar să fi trecut pe lângă el. De la aceeași stână mai este dat dispărut de duminică un cioban, care are domiciliul în comuna Popești”, a declarat Adrian Gavrilă, viceprimarul comunei Bordești.

 

 

-Publicitate-