Un pompier a înapoiat un card bancar găsit într-un parc din Mărășești

0
6

Un pompier vrâncean a găsit azi, într-un parc din Mărășești, un card bancar, pe care era lipită și o hârtie cu codul PIN.

În această dimineață, plutonierul adjutant Sima Florin, aflat în tură liberă, era în trecere prin parcul orașului Mărășești, când, a observat pe o alee un card bancar. L-a ridicat din curiozitate și mare i-a fost surprinderea, să observe că, pe card era lipită o foaie de hârtie cu pin-ul acestuia. A analizat starea cardului și a constatat că acesta era în bune condiții și în termen de valabilitate.

Cum era și firesc, a bănuit că cineva l-a pierdut așa că, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a îndreptat spre cel mai apropiat post de poliție și l-a predat unui agent. Sperăm, ca, prin popularizarea întâmplării, persoana în cauză să-și recupereze cât mai repede bunul pierdut.

Nu este pentru prima dată când, tânărul face fapte bune în timpul liber. În luna mai 2018, subofițerul a salvat un copil care se înecase cu  bomboană. Salvarea băieţelului de la axfisiere  l-a transformat pe plutonierul adjutant Sima Florin în îngerul păzitor al acestuia și în „Pompierul lunii mai 2018”

”Cu această ocazie, dorim să-l felicităm pentru gestul său și, pentru că, pe 7 noiembrie, împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani, să-i urăm un sincer și călduros: ”La mulți ani!”. Fapta onorantă a colegului nostru ne arată, încă o dată, că pompierii sunt caracterizați de spirit civic, cinste, și devotament”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.