-Publicitate-

Vaccinarea în cabinetele medicilor de familie nu va începe astăzi, în ciuda informațiilor anunțate luni de Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Pentru că au fost întârzieri care s-au suprapus cu Paștele, dozele de vaccin Johnson&Johnson nu au ajuns la medici și nu există instrucțiuni privind vaccinarea.

”Dozele de vaccin sunt în centrul de la Constanța și urmează să ajungă în județ și să fie distribuite medicilor de familie. Vaccinarea va începe în următoarele zile. Astăzi vom avea o ședință a grupului de suport tehnic COVID și vom primi și informații oficiale.

Au fost întârzieri cu vaccinul, a fost o perioadă de sărbători și nu s-au primit instrucțiuni. Nu avem instrucțiuni pentru medicii de familie privind procedura, care sunt prioritățile, cum se va face înscriere în Registrul de vaccinări”, a declarat prefectul Gheorghiță Berbece.

Spre deosebire de alte tipuri de vaccin, vaccinul Johnson&Johnson se păstrează în condiții normale, la frigider, și se administrează într-o singură doză. În Vrancea s-au înscris 81 de medici în campania de vaccinare.

COMENTEAZĂ LA ACEST ARTICOL
-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani