-Publicitate-

Protestul angajaților din Primăria Focșani  de luni dimineață a fost organizat la comanda primarului PSD Cristi Misăilă, a acuzat viceprimarul PNL Ana – Maria Dimitriu în cadrul unei conferințe de presă. Mai mult, la ordinul edilului, nu au fost emise ordinele de plată pentru salariați.

”În week-end am fost sunată de angajați ai Primăriei Focșani și ai Direcției de Dezvoltare care mi-au relatat că vor fi proteste spontane marca Misăilă, lucru care s-a  întâmplat. Există un buget al municipiului Focșani aprobat, există un primar care din data de 10 mai, de la adoptarea bugetului, care trebuia să găsească soluțiile legale și corecte pentru a putea face plata către salariați. Direcția economică, tot la ordinul primarului Cristi Misăilă nu a emis ordinele de plată și nu le-a înmânat către Trezorerie, pentru ca oamenii să își plătească salariile”, a spus Ana  – Maria Dimitriu.

În ceea ce privește primirea atribuțiilor de ordonator principal de credite, viceprimarul PNL a spus că dispoziția se contrazice cu dispoziția prin care i-au fost retrase atribuțiile pe toată durata mandatului. De asemenea, Ana – Maria Dimitriu a atras atenția asupra problemelor găsite la Primăria Focșani de Curtea de Conturi.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani