Viorica Dăncilă, vizită electorală la Focșani: I-a aprins o lumânare lui Iohannis și a cumpărat produse lactate din Piața Moldovei

0
-Publicitate-

Viorica Dăncilă a participat la slujba religioasă la catedrala din Focșani de duminică, în cadrul vizitei pe care a făcut-o duminică în Vrancea. Aceasta a venit pe jos de la Consiliul Județean, însoțită de Marian Oprișan și a fost așteptată în fața bisericii de primarul Cristi Misăilă și activul PSD. Viorica Dăncilă a asistat câteva minute la slujba religioasă, după care a aprins lumânări.

La  plecarea spre Piața Moldovei, întrebată de jurnalistul Sebastian Oancea dacă a aprins o lumânare și pentru Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a răspuns afirmativ.

”Da. Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun și să voteze Viorica Dăncilă”, a spus președintele PSD.

Viorica Dăncilă a spus că este sigură de intrarea în turul doi al alegerilor prezidențiale și s-a simțit jignită când a fost întrebată cum va reprezenta țara dacă nu știe nicio limbă străină.

Viorica Dăncilă a avut parte de o primire cu pâine și sare din partea pesediștilor la pasajul care duce spre Hala Moldovei, după care s-a îndreptat spre piață. La fel ca la Dumbrăveni, aceasta a cumpărat produse de la comercianți, respectiv brânză și o sticlă cu lapte. Timp de câteva minute, Viorica Dăncilă s-a plimbat printre tarabe, după care s-a îndreptat spre Spitalul Județean.

-Publicitate-